Mitt Andliga & Mediala Jag

Vid sidan om mitt skapande har jag varit verksam som medium och healer i drygt 25 år.

Den röda tråden i mitt liv och mitt arbete är att finna helande vägar, på olika sätt. Det gäller både i alternativa behandlingsmetoder, samtal och kurser. Att hela, ja vi använder ofta det vackra ordet healing, för det är vad det handlar om. Att hela, hjälpa och ge hjälp till självhjälp.

Det började 1988 då jag blev tillfrågad om jag ville vara med och sända healing på distans tillsammans med en grupp healers, utspridda i Sverige. Jag tackade ja med tanken att om jag kan vara till hjälp så vill jag vara det. Jag blev otroligt förvånad när jag under healingstunden fick se vad som hände, klart och tydligt. Detta blev en vändning i livet för mig. Sedan dess har jag gått massor av kurser i personlig och andlig utveckling, olika healingkurser - andlig healing, trancehealing, indiansk healing och reikihealing, kinesiologi, psykokinesiologi och mediumutveckling.

Jag erbjuder alternativa kropp & själbehandlingar som vi formar personligt till dig utifrån dina behov. Även medial vägledning.

Helande beröring - kontakthealing med aurarening och chakrabalansering. Här lägger jag mina händer på din kropp och använder ofta kinesiologi i samband med denna behandling. Genom kinesiologin berättar din kropp hur du mår. Avslappnande och upplyftande. Din kropp balanseras och fylls av ny energi.

Healing - en mycket avslappnande helkroppsbehandling som balanserar, renar och helar på djupet.

Medial Råd & Vägledning - Här tittar vi på dina frågor och funderingar i livet.  Jag läser av dig (ger en reading). Jag är clairvoyant och som medium ser och har jag kontakt med andliga sfärer, andliga guider och änglar och lämnar budskap till dig.

Under en session ser jag vad som sker i ditt liv, vilka val som gynnar dig i t.ex. kärlek, arbete, hälsa och relationer. Viktigt här är att du vet att jag endast ser efter om du ber mig. Jag arbetar enligt Etiska Rådets Principer och har tystnadsplikt. Även under denna session söker vi helande vägar personligen för dig.

Ibland kompletterar jag en medial vägledning med tarot och shamanska orakelkort. De brukar beröra samma ämnen som vi talat om och kan visa ytterligare perspektiv.

Djurkommunikation kan ingå om du önskar det. Jag pratar med ditt djur på distans.

För medial vägledning på telefon smsar du mig på tel:073-8965997 så bokar vi en tid för dig. Betalning i förskott. Pris som ovan. Vid. 60 min. 100:- rabatt.

Möt din Guide Jag vägleder dig in i djup avslappning till en plats där du möter och kan samtala med din andliga guide.Det här stärker din kontakt och  kommunikation med din guide och din intuition.

HEALINGSEANSER

KURSER:

Jag är utbildad ReikiMaster/Teacher och erbjuder samtliga kurser i Reikihealing enligt Dr. Usui.

Reiki 1 grundkurs kontakthealing, Reiki 2 emotionell healing och distanshealing, Reiki Advanced training & ReikiMaster/Teacher. Kurser för 2-6 personer

Fler kurser bl.a. i Djurkommunikation & Healing, Andligt & Intuitivt måleri, ser du på min mediumsida mediumart.se

KURSER OCH UTBILDNINGAR 
Jag har haft lyckan att möta lärare som varit genuina i sin kärlek och ödmjukhet och osjälviskt samarbetat med de andliga sfärerna. 
Dessa har en speciell plats i mitt hjärta.
 
Jag blev Reiki Master/Teacher 1998. Min lärare var andliga mediet och pastor i spirituella kyrkan i Wales, Laurence Harry, som ansågs vara en av världens bästa spirituella medium. Laurence blev en mycket kär vän som besökte Sverige många gånger under nittiotalet. Senare emigrerade han till Canada. Laurence gick Reiki Master/Teacher hos William Lee Rand.
 
Kinesiologikurs 
Psykokinesiologikurs
Dessa kurser gick jag 2001 för Monika Drewes, präst och lärare inom flera alternativa behandlingsmetoder bl. a. Kinesiologi och psykokinesiologi.
 
Mediumutveckling med Iris Hall
Trancemedium och Trancehealing med Jennifer McKenzie