Intentionssmycken

Detta runda hänge är ärkeängel Metatrons symbol för helande på alla plan. Det sägs att Metatron en gång levt på jorden som människa och att detta gett honom en stor förståelse för hur vi människor mår med allt vad det innebär. Metatron är vår länk till andra ärkeänglar och till det gudomliga, en stor helare 
Jag har knutit det här halsbandet med intentionen att bäraren stärks i själ och hjärta, att skydda och stärka inre vägledning, intuition och tillit. 

En knut mellan var tredje 4 mm blåskimrande rocaillespärla. En djuplila ametist, guldpläterade pärlor och det 40 mm guldpläterade hänget. 369 kr.

"Faith" Här har jag knutit en mala, ett bönehalsband med knut mellan varje pärla, 108 pärlor av serpentin och rudraksha, buddistisk pärla av tibetsilver, gurupärla av karneol och en silkestofs. Halsbandet är 80 cm långt och hänger 50 cm ner på kroppen, tofshänget är 11 cm

Pärlorna av serpentin är 6 mm och rudrakshapärlorna 7 mm.Rudraksha betyder "Rudras tårar" och anses vara ett heligt föremål med mystiska krafter. I tusentals år har människor använt pärlorna för att uppnå andliga, materiella och medicinska fördelar. Man tror att den som bär Rudraksha skyddas från all negativitet, kan få förbättrad koncentration och mental uthållighet. 

Serpentin sägs stimulera den gudomliga närvaron i våra liv och skapa en förståelse för rädslor man kan tänkas ha och därmed hjälpa till att överkomma dessa. Den ska överlag mildra rädsla och tvivel. Även en bra sten för att motverka stress och liknande känslor.