Själsmålningar/
Spiritual Paintings

Det här är Hjärtats Måleri. Fina som kärleksfulla och personliga gåvor. Jag har målat själstavlor i över 25 år i olika tekniker, med kunder internationellt. Jag målar både små och större helande konstverk. 
Mina förberedelser är meditation och frekvenshöjning som innebär en ökad känslighet för andliga och själsliga energier. Jag träder in i ett tillstånd av healing, bön och högsta möjliga kärlek och ljus.

När jag målar din själstavla, är det genom mitt högre jag,  i färger, former, rörelser och kärleksenergier som kommer till mig när jag tonar in på dig. Din själstavla är ett färg och energiporträtt av dig, en målning laddad med kärlek och alltid med intentionen att se och möta dig själv i kärlek. Tillsammans med målningen följer ett personligt handskrivet brev.

Blandteknik på akryl/akvarellpapper från 500:--

Blandteknik eller olja på kvalitetsduk uppspänd på kilramar. Storlekar från 33x33cm till 100x200cm 

När du beställer en själsmålning behöver du inte berätta något om dig. Jag behöver endast ditt namn och orten där du bor.

Vid intresse, välkommen att kontakta mig.

Se gärna kundresponsen.

Här sitter jag och målar med händer som dansar med färger av torrpastell. Vid väggen står en påbörjad målning på duk, där jag använt giftfri vattenlöslig oljefärg med både penslar och händer.

Målningen nedanför här visar en målning på G i mixed media. Härliga skapelser!